Verbouwing

Aannemersbedrijf Van Eekelen voert veel soorten verbouwingen uit. Van het plaatsen van een dakraam tot de complete renovatie van een woning. Elke verbouwing is uniek!

Verbouwen is voor ons dagelijks werk, maar voor u waarschijnlijk niet. Wij bereiden uw verbouwing gedegen voor en kunnen in onze werkplaats in Kapelle onderdelen prefabriceren.
Ook kiezen we in overleg met u, de meest praktische oplossingen zodat de kosten in de hand gehouden worden. Voordat we bij uw woning aan het werk gaan, weet u wanneer de werkzaamheden plaats gaan vinden en hoe lang we bezig zijn.

Bij ons zijn de lijnen kort, zo heeft u direct contact met de juiste persoon. Door onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap kunnen we ook heel bijzondere projecten aan. Zo hebben wij de complete verbouwing van de Mozeskerk te Biezelinge gedaan.

Bij verbouwingen maken wij gebruik van duurzame bouwmaterialen. U werkt samen met ons aan een geweldig eindresultaat. Wij hebben alle aspecten van de verbouw in eigen hand, dus van het leggen van de fundering onder uw aanbouw tot het dakleer op het dak. Aannemersbedrijf Van Eekelen regelt het!

Benieuwd naar onze verbouwprojecten, neem dan een kijkje op onze project pagina.